Megyei tagegyesületi hírek

SOMOGY megye – Vállalkozói fórum és szezonzáró értékelés


2014.08.19   |   

Aktuális munkajogi, munkaügyi, fogyasztóvédelmi és pályázattokkal kapcsolatos információkról, a nyári ellenőrzések tapasztalatairól számolnak be a hatóságok munkatársai. A tájékoztatókat konzultáció követi.

A TÁMOP-2.5.3.A-13/1-2013-0019 „KISOSZ kapacitásfejlesztés a Dél-Dunántúli régióban” program keretében a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége a régióban működő három megyei tagegyesülettel együtt érdekképviseleti tevékenységét fejleszti.

MEGHÍVÓ

A program keretében vállalkozói tájékoztató fórumra kerül sor, amelyen munkajogi ismeretek átadására, munkaügyi és fogyasztóvédelmi hatósági ellenőrzések tapasztalatairól, ellenőrzési szempontokról, uniós fejlesztési forrásokról, esélyegyenlőségi és fenntarthatósági kérdésekről, valamint a vállalkozások működését érintő aktuális témákról (pl. online pénztárgépre átállás, munkaügyi-, és NAV adóellenőrzések, stb.), tartunk előadást és konzultációt.

A fórumon Hetesi Gábor, a NAV Somogy Megyei Adóigazgatóság osztályvezetője és Kugler Tamás az SM Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerv munkatársa is közreműködik.

A fórum időpontja: 2014. augusztus 26. (kedd) 9 óra

A fórum helyszíne: Kálmán vendéglő (8600 Siófok, Kálmán I. sétány 13.)

Kereskedelmi és Vendéglátó Vállalkozók Somogy megyei Érdekképviselete