Megyei tagegyesületi hírek

SOMOGY megye – Szezonindító fórum vállalkozóknak


2016.05.04   |   

Munkaügy, népegészségügy, fogyasztóvédelem, élelmiszer-biztonság, adózás – a nyári, turisztikai szezonban. Itt segítenek a vállalkozóknak…

A nevezett témakörökben a legaktuálisabb információkat tudhatják meg azok a kiskereskedők és vendéglátó vállalkozók, akik elfogadják a KISOSZ Somogy megyei tagegyesületének meghívását.

A hely és az időpont: június 1. (szerda), 8.30-tól, Balatonszárszó.

Az ingyenes részvétel mellett zajló vállalkozói fórumon valamennyi KISOSZ tag – nem csak a Balaton partiak (!) – számára nyújtunk hasznosítható információkat tartalmazó rövid előadásokat a jogszabályváltozások értelmezéséről, a hatósági ellenőrzések tapasztalatairól és a következő időszak ellenőrzési témáiról, módszereiről.

Az érdekképviselet meghívását elfogadta:

– a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Somogy Megyei Adóigazgatósága

– a NAV Somogy Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága, valamint

– a Somogy Megyei Kormányhivatal (fogyasztóvédelem, munkaügy, élelmiszerlánc- biztonság, népegészségügy) ellenőrzéssel foglalkozó egységei, szakemberei.

 A rendezvényen lehetősége lesz a meghívottakhoz kérdéseket intézni, véleményt mondani.

Kérdéseit előre is felteheti!

Amennyiben konkrét kérdése van valamely szakhatóság képviselője felé, kérjük, írja meg a kisosz@somogy.hue-mail címre, vagy telefonon diktálja be a szervezet munkatársának a következő telefonszámon: 06 30 6202 205

A kérdéseket a meghívott hatósági előadóknak közvetítjük.

KISOSZ-tagokat és érdeklődő vállalkozókat egyaránt várunk.

Itt máskor is segítséget, tájékoztatást kaphat

A rendezvényre a megyei szervezet elsősorban a KISOSZ-tag kiskereskedőket és vendéglátósokat hívja. Azonban azt javasolja: amennyiben Ön még nem tagja a megyei munkaadói érdekképviseletnek (KISOSZ), keressen kapcsolatot a szervezettel!

Elérhetőségek:

www.kisosz.somogy.hu,

e-mail:kisosz@somogy.hu,

Telefon:

06 82 510-666,

+36 30 6202 205;

+36 30 9933 933

Levelezési cím: 7400 Kaposvár, Németh István fasor 37.