Megyei tagegyesületi hírek

SOMOGY megye – Küldöttgyűlés, díjátadás, vállalkozói fórum


2014.06.02   |   

A Kereskedelmi és Vendéglátó Vállalkozók Somogy Megyei Érdekképviselete május 21-én megtartotta a 2013. évet értékelő Küldöttgyűlését/Küldött-Testületi ülését.

A szakmai munkaadói egyesület választott testületeinél időközi választást tartottak – tájékoztatta lapunkat a megyei szervezet vezetősége –, amelyen Nagy Sándor vendéglátósésSzabó Jánoskereskedő üzletkörű vállalkozókat a húsz fős Küldött-Testület tagjává választották.

A megyei elnökség tagja lettTácsiknéKenesei Lavínia siófoki kereskedő, a felügyelő bizottság elnökének – a korábbi FEB alelnököt –Stadler Lászlót, nagyatádi virágkereskedőt, alelnöknekSzili Józsefet, zamárdi vendéglátóst választották.

A KISOSZ somogyi tagegyesülete gratulál az érdekképviselet újonnan megválasztott tisztségviselőinek, és kéri a tagokat, segítsék a közösség érdekében végzendő munkájukat.

Eredményesnek ítélték a tavalyi munkát

A KISOSZ somogyi tagegyesületének választott képviselői eredményesnek ítélték – a kereskedői és vendéglátó szakma képviseletében és érdekében – az elmúlt évben tett kezdeményezéseket, a tájékoztató munkát, valamint a tagsággal kialakult interaktív kapcsolatot.

Az egyesület stabil gazdálkodást folytat, az elmúlt évben 9 fő vállalkozó csatlakozott az érdekképviselethez és 89 fő folytatott szakképesítést nyújtó tanulmányokat KISOSZ szervezésében indított képzéseken.

KISOSZ Emlékplakett

Másfél évtizedes hagyomány, hogy a Küldött-Testületi ülésen átadják – a megyei elnökség által a kiemelkedő szakmai vagy közösségi munka elismeréseként adományozott –KISOSZ emlékplakett erkölcsi elismeréseket.

2014-ben a kitüntetésben

az alábbi KISOSZ tagok részesültek:


Kanizsai Ágnes(fotónkon):balatonfenyvesi, majd hévízi telephelyű, divatáru-ruházat-ékszer üzletkörű kereskedő, a Silka Fashion tulajdonosa.


Papp József (fotónkon balra) és Pap Zoltán:kaposvári telephelyű vendéglátósok, a Bárány Fogadó üzemeltetői.

és

Szendrey Sándorné:a siófoki telephelyű Sándor Étterem tulajdonosa.

Borsi András:siófoki telephelyű vendéglátós, a Hintaló Vendéglő tulajdonosa.

(Képek: KISOSZ Somogy megyei tagegyesülete)

Vállalkozói fórum

A Küldöttgyűlést követően megtartott vállalkozói fórum előadásait nagy érdeklődés követte, amelyena jelenlévő tagság, valamint a meghívott kereskedők és vendéglátósok vettek részt, közli beszámolójában a megyei szervezet.

A meghívott szakhatóságoktól Brantmüller Zsoltnéigazgató (Fogyasztóvédelmi Felügyelőség), Szántó Vilmosnéigazgatóhelyettes és Hetesi Gábor osztályvezető(NAV Somogy Megyei Adóigazgatósága), valamint a Munkavédelmi Felügyelőségtől Gelencsér Zoltán tartott előadást és válaszoltak a jelenlévők kérdéseire.

A Küldöttgyűlést/Küldött-Testületi ülést, valamint a TÁMOP 2.5.3. projekt keretében megtartott KISOSZ szemináriumot, vállalkozói tájékoztató fórumot követően sajtótájékoztatóra kerül sor.

Az eseményről itt tájékozódhat bővebben, illetve erről a helyről érheti el az összefoglalót.