Megyei tagegyesületi hírek

SOMOGY megye – Kérdőíves felmérés és vállalkozói fórumok kezdődnek


2014.01.02   |   

Egy vállalkozókat megszólító felméréshez e-mailben küldi el kérdéseit tagjainak hamarosan a KISOSZ Somogy megyei tagegyesülete. A szervezet tájékoztató fórumokra is invitál – januárban háromszor.

A tagegyesület szerkesztőségünkhöz eljuttatott információja szerint a somogyi KISOSZ j anuár 13-án indítja a vállalkozói kérdőíves felmérést, amelyet e-mailben küld ki valamennyi vendéglátós és kereskedő üzletkörű tagjának – valamint a KISOSZ – szakképesítést nyújtó – tanfolyamain tanuló vállalkozóknak.

Ön mit javasolna és milyen intézkedéseket vár?

A kérdőíveket elektronikusan lehet kitölteni, s a válaszokat január 26-a után összesítik, elemzik. Amint az a közleményből kiderül, a megyei szervezet a kérdőíves felméréssel objektív módon szeretné megismerni a vállalkozások helyzetét, és javaslatokat vár, hogy a vállalkozók milyen intézkedést vár a döntéshozóktól (országgyűlési képviselők, minisztériumok, helyi önkormányzat, stb.), valamint milyen területen vár több segítséget az érdekképviselettől.

Vállalkozói fórumok – ahol tájékozódhat!

Vállalkozókat érintő szakmai kérdések megvitatására szervez az érdeklődőknek fórumot januárban három alkalommal a somogyi érdekképviselet – kötetlen formában.

Egyebek mellett téma lesz, például: hogyan érinti a vendéglátós, kiskereskedelmi szakmát a balatoni halászat időszakos felfüggesztése, jogszabályok változása, online pénztárgépek helyzete, vállalkozói kérdőív által is érintett szakmai területek, mint a forgalom-, jövedelmezőség alakulása, az esetleges alkohol koncesszió bevezetése, stb.).

A vállalkozói fórumok időpontja és helye

2014. január 14. (kedd) 9.30 Siófok,Kálmán Imre sétány 13.

– Kálmán vendéglő

2014. január 14. (kedd) 17.00 Balatonboglár, Erzsébet u. 91.

– Kis Szieszta étterem

2014. január 15. (szerda) 17.30 Kaposvár, Németh I. fasor 37.

– KISOSZ székház oktatóterme

A vállalkozói fórumokon az érdeklődők a választásuk szerinti helyen és időpontban vehetnek részt.